Tandlakarvillan

Födelsedagsfirande

Godkväll vänner,

Här kommer ett litet utlovat kalasinlägg från gårdagen, då vår lilla älskling fyllde 5 år! Det var ett ganska lugnt kalas, kusinerna blev hemma för dem var lite risiga, så vi firade med mor och farföräldrar och med min mormor, nästa helg blir det kompiskalas och allt annat än lugnt, när huset invaderas av 10 st 5-åringar, ha ha!

(Jimmy har alltid kallat mig för Laurie, för er som sett Cougar Town känner kanske till det blonda yrvädret som pratar med hela kroppen och gör miner så man skrattar ihjäl sig – det är jag, enligt honom, jag har ett gummifejs när jag pratar, även om jag försöker tona ner det lite. Gissa vem som ärvt mimiken? Inga pokerfejs här inte..)

Här är iallafall vår sötnos, med sitt nya enhörningsdiadem, och glitterklänning som hon fick i julklapp.

Så tuff jacka hon fick av mormor och morfar

Inte jätteroad över tomteblossljuset som var lite läskigt 😉 Mamma fick komma till undsättning!

Sen öppnades det lite mer paket, fikades och spelades spel, vi gör allt för att vinna över pappan i familjen som är en galet dålig förlorare, även i fia med knuff 😉 Farmor tog hem spelomgången, och sen var det pizza, film och myskväll för en överspänd, exalterad, nybliven 5-åring!

Hoppas ni har en fin helg,

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.