Tandlakarvillan

Från mamma med kärlek

Med stor risk för att den här mamman kommer bli blödig, personlig och fulgråta..

Det är vår prinsessas 5-års dag idag. Vår älskade, godhjärtade och underbara Smilla Linnea. 5 HELA år sen jag motvilligt bröt min babyshower (4 veckor för tidigt) den där lördagseftermiddagen då förlossningspersonalen övertalade mig att det var dags, vattnet hade redan gått för längesen, men mamman skulle ha sin babyshower om hon så skulle föda alena i trapphuset påväg ut till bilen. Envisheten älskling, den har du fått från mamma, även om jag bestämt dementerar det när andra hör på.

Alla säger att livet förändras när man får barn, och det är så sant. Aldrig förr har jag haft en sån gruvlig dödsångest som efter att du föddes, aldrig har jag varit så rädd, så lycklig, så stark, jag skulle kunna slåss med lejon och gå genom eld, och vissa gånger har det känts precis så. Livet har gått upp och ner, och inte alltid varit en magkittlande bergochdalbana, men med dig i karusellen har jag överlevt alla toppar och dalar som livet bjudit på. Att somna med din lilla hand i min, och vakna upp till dina andetag har tagit livet till nya dimensioner. Vi strävar efter att förverkliga våra drömmar och göra karriärer, men den största drömmen har jag redan uppnått, och det är jag tacksam för varje dag. Min största dröm var att bli mamma, till en liten tjej. Du har fått mig att njuta av det där lilla i livet, där livet verkligen händer, för allt smått är så stort i ett litet barns ögon. Den första snön. En skål med glass en sedvanlig tisdag. En extra stund i soffan tillsammans med en bok eller en tidning. Det kan vara att sockra kanten på glaset, eller använda ett färgglatt sugrör i mjölken till frukost.

Jag önskar att alla kunde se livet genom dina oskyldigt blå ögon, med samma kärlek och omtanke som du ser med på andra människor. Jag hoppas att din dröm en dag kommer att bli sann, ”att bli mamma”, det är vad du vill bli, och ingen skulle göra ett bättre jobb än dig.

Grattis min älskade dotter, 5 helt underbara år tillsammans, love you to pieces.
Kram Mamma

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.