Tandlakarvillan

In your dreams

Godkväll vänner,

Tittar in och säger hej lite snabbt. Ikväll har jag varit ensam med Smilla, mannen var i Huvudstaden på jobb igen så jag kom ut från hennes rum för en stund sen. Så svårt att hålla sig vaken bredvid en varm, nybadad älskling (tröttmamman somnar varje kväll) den här veckan har varit v ä l d i g t trötta kvällar kan jag säga, det känns som att alla runt omkring mig också gäspar, energin är i botten, lite typiskt Januari, trögt att kicka igång efter julledigheten och vintern sätter igång ordentligt.

Jag behöver väl knappast kommentera vädret? Såklart det är fint när allt är snötäckt och vitt, men min vision av en perfekt vinter är när jag kan sitta inomhus framför en brasa, med en kaffe i handen och blicka ut – på snön. Inte det här vardagstragglet med en halvmeter snö på uppfarten varje morgon och kväll, imorse och i eftermiddags fick jag ta kvasten (inte borsten) och sopa av bilen, och när vi kom från dagis kom jag inte ens upp på uppfarten. När man bor i stan tycker man att vintrarna är så milda, och bor man några mil utanför stan tycker man att det är hell on earth 😉 Vår gata är enfilig nu fram till mars ungefär.

Jag är iallafall helt inne på vårmode och vårkläder just nu, med tanke på skyltningen som jag plockar för, jag bara tjoar och vill handla allt! Gult, rött, rosa, lila och blått – den här våren kommer att spraka!

I brist på mina foton så får ni en rykande färsk mobilsnap istället – från jobbets toalett, superfancy! Idag rev jag av min kostym från H&M som jag köpte i höstas, tillsammans med tshirt från Ganni (Älskar ju Ganni, helt såld på dem!) Jag gillar verkligen klassisk tshirt instoppad i tighta jeans eller byxor med hög midja, gärna oversized tshirt eller sweat, det är min grej just nu, lite androgynt men med feminint i övrigt (smink och hår)

Min tshirt finns på rea –HÄR (adlink)

Hoppas ni har haft en fin torsdag,

Puss på er /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.