Tandlakarvillan

Veckans visioner

Godmorgon mina vänner,

Min dag startar ganska tidigt idag, jag har en tight vecka med mycket att hinna med. Jag tänkte vi skulle kolla på hur min vecka ser ut.


Den här veckan startar min skyltningsperiod på Erikslund så större delen av veckan ska jag plocka från butikerna, till min skyltning, samtidigt roddar jag i detaljerna och utseendet runt skyltningen som skyltar, podier, och rekvisita, testar så allt ser rätt ut på dockorna, att allt matchar, rätt strl. Det blir en hel del spring! Butikspersonalen är bara bäst att jobba med, alltid glada, hjälpsamma och peppade, så härlig energi ute på Erikslund!

Igår hade jag franstid, äntligen påfyll efter julen, jag kände mig genast lite lite piggare, annars känner jag mig blek, grå och torr, trött och orkeslös. Jag måste komma ihåg att köpa vitaminer och boka en tid för nackmassage, på ons ska jag försöka komma iväg på poweryoga så kroppen får stretcha lite, det är precis vad jag behöver!

Onsdag morgon har jag en lägenhetsstyling inplanerad för Skandiamäklarna, som jag samarbetar med. Jag försöker hinna med stylingar också, i mindre utsträckning än innan, men jag försöker verkligen få till det, det är så kul!

På lördag ska vi fira vår lilla tjej hela dagen så det sista ska hinnas fixas innan det, jag har tydligen lovat att vi ska fixa muffins tills dess, får fundera på när det ska ske.

Sen ska byggarna komma förbi och fixa några galler i köket som inte blivit fixade innan jul, och jag ska fixa alla papper till revisorn. Inte undra på att det kändes som jag hade lite att pyssla med den här veckan, jag ska skriva en lång todo-lista och beta av.

Hoppas ni haft en fin start på er vecka,
Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.