Tandlakarvillan

Ännu en tandläkarvilla fast lite finare

Hej vänner,

Jag har inte hunnit titta in till er på hela dagen – men här är jag, heeej!

Jag har inte visat er någonting från årets julklappar, så nu tänkte jag visa er en av Smillas iallafall.

Det här superfina dockhuset fick hon i julklapp av oss – en liten dröm som jag haft länge, att köpa ett sånt här stort, gammalt och härligt dockhus (att inreda, ha ha, ja men ni som fattar, ni fattar)

Nu är allt på insidan vitt och ganska intetsägande, så jag tänker att jag och S ska inreda det med tapeter och färg så det blir lite liv. Jag köpte vita möbler till som vi nog också målar, vi har inte kommit till skott än, men jag har fått sy lite kuddar och mattor till det lilla huset iallafall, en annan dag ska ni få se hur det ser ut på insidan.

Det jag köpte var slut i lager med det här från JOX / Lekmer är det många som har, det är väldigt fint. Jag hade önskat att vårat hus var lika fint på utsidan som det här dockhuset, Åh vad jag skulle vilja måla om, suck. Vi har plåtfasad, tyvärr, men om vi målar om skulle jag välja en varmare vit eller en ljusare beigegrå färg till vårt hus, skulle bli superfint, nu har vi gult, det känns inte alls rätt tycker jag.

Tandläkarvillan – känns inte det som att det ska vara lite vitt? Vad tycker ni?

Ha en mysig kväll,

Kram /M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.