Tandlakarvillan

Vårkänslor och inspiration

Hej vänner,

Det här äger mina tankar just nu:

VÅRKÄNSLOR.

Inte för att jag har några, mer att jag drömmer mig bort till doften av blöt asfalt efter ett vårregn, jeans och tshirt-klädd med öppna skor, pudriga toner och lusten att riva av en powerwalk klockan tio på kvällen.

Bilder lånade från pinterest

Något mer som sitter tätt på min näthinna för tillfället: runda köksbord, mockaskor och min besatthet för Mantis vägglampa – jag måste börja spara. Varför är jag så lampgalen! Jag har minst 10 st designlampor jag måste ha, och den här rackarn står långt upp på min lista.

Här hos Rum21 hittar ni kärleken, signerad Bernard Schottlander och formgavs redan -51 och är bara galet vacker, typ skitsnygg, i mina ögon, gahh! Vill ha den vid min soffa, tycker den skulle vara riktigt cool och lite uppkäftig. Jag klickade nästan (nästan..) hem den till köket där ett tag, men sen återgick jag till min ursprungsplan (mannen hade verkligen gått i taket annars) och klickade hem den HÄR (La Lampe Gras 214, formgavs i samma tid som vårt hus byggdes, 1922, vårt hus är byggt -24) som också länge varit en favorit och kommer bli grymt snygg på vår blåa vägg, vi har inte fått dit taklisterna än, därför har den inte kommit upp, den ligger fint förpackad i källaren sen någon månad tillbaka, i väntan på..

Nu ska jag sluta dagdrömma,

önskar er en superfin dag!

Kram /M

– Inlägget innehåller reklamlänkar –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.