Tandlakarvillan

Blå toner och coffetablebooks

Godkväll mina fina,

Kvällsbestyren är i full gång – mannen och sonen på hockey, jag och Smilla förbereder för kvällen och summerar dagen som gått, första dagen efter en lång och härlig ledighet, men nu är det dags att kicka igång 2018 med full energi, vi är redo.

Jag har plockat in blå toner hos oss igen, blir lugn av det. Jag behöver lite kontraster, la till beige linnekuddar i några minuter sen fick jag panik, det blev för sött. Jag behöver lite edge – blått gör det för mig, det blir både lite kontrast och samtidigt känns det fräscht, tavlan gör helheten lite kaxig, jag gillar kontraster, mellan mörkt och ljust, tungt och lätt, feminint och maskulint.

Funderar förresten på att komplettera kuddhögen med dem här två fina som jag hittade hos RoyalDesign – Chhatwal&Jonson HÄR och det HÄR från Linum – jag vet att dem är ganska mörka, och inte supervåriga – men fint mot vit soffa. Tipsa gärna om det är något märke eller mönster som ni tycker skulle passa in hos mig, om det är något jag inte tänkt på. Inte kedjorna, utan något annat kul!

Coffetablebooks, denna älskade inredningsdetalj – behöver man ha t ex Kate Moss på v-rumsbordet? Nej det behöver man inte, absolut inte, men jag bläddrar i mina böcker, jag har en del, några har jag framme, andra inte, mest pga barnen och plats, jag älskar stilen, bilderna och Kate, alltid gjort, iallafall sen någon gång vid 2004, samma med Olsen Twins, blir så inspirerad av deras stil, förut pinnade jag dem, nu bläddrar jag istället – läser ni i era böcker eller samlar dem damm?

Ha en fin kväll,

Kram /M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.