Tandlakarvillan

Bästa tipset att göra med barnen

Det bästa att göra en ledig dag med barn (fyra år och framåt då) måste vara att baka. Smilla har tålmodigt fått vänta med att baka muffins under köksrenoveringen (Jag vägrade under det pågående kaoset) så idag, när jag ändå hade Smilla och hennes bästis här, passade vi på.

Smilla fick förklädet förra året tillsammans med en kalasbok, förklädet kommer från Ferm living och ni hittar det hos Rum21 HÄR (Klick) tycker dem är så söta, ska nog klicka hem det HÄR också för att ha ett extra till hennes vänner.

Tjejerna var så duktiga med att hälla i ingredienser, blanda runt och hälla i formarna. Lite skillnad från när Smillis var runt 2-3 år och det var smet i hela köket, ha ha, bakar hellre med henne nu. Det gör ju även lite till att köket är nytt och vi har enorma ytor om man jämför med innan.

Efter baket var det dags att fika, bästisens mamma och syster tittade in och sen byggdes det koja i vardagsrummet (härligt med en mamma som älskar kuddar, filtar och madrasser, på mindre än 10 sekunder är det en inredd lägenhet under soffbordet 😉

Så, sista dagen på ledigheten börjar nå sitt slut och vi har maxat den här dagen. Dem har lekt och pysslat, vi tog med pulkor till lekparken och åkte i den lilla backen där medan vi fångade solstrålarna mitt på dagen innan vi började baka. Så himla skönt ute när det knarrar under skorna och solen skiner.

Har ni haft en fin dag? Imorgon drar jobbet igång på riktigt igen, självklart kommer det vara galet roligt att vara ute i hetluften igen, men jag trivs bra i mitt hem, med mina barn och med lugnet också! Nu ska jag förbereda middag här, ha en mysig kväll.

Kram /M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.