Tandlakarvillan

Fräscha vårnyheter till hemmet

Godkväll vänner,

Nytt år, nytt hem, ny inredning – eller vad säger ni?

Tricket är väl att inte byta ut allt man har utan att kanske byta ut delar av det. Jag har faktiskt slängt ut en hel del från vårt hem, men vi har även ett helt nytt rum att inreda som vi inte haft förut (köket, med plats för barhäng och matplats), jag köpte ju nya soffor till vardagsrummet, mattan rök, och våra billyhyllor, det var en omöjlighet med Sally (vår luuuuugna Birma, som inte alls gillar höga höjder och är sådär lugn som bara en birma kan vara 😉 Pfffft.. hon är nog vildare än den vildaste bondkatten hon) hon hoppade från hylla till hylla och skulle putta ner allt som stod, blev galen på det, så nu ekar även vardagsrummet lite tomt här hemma.

Jag har surfat runt och spanat både på nyheter och sånt som kommit in igen, och här är lite sånt som jag gillar.

Fåtölj HÄR/ Tidningsställ HÄR / Skåp HÄR/ Lampa Watt&Weke HÄR/ Bord HÄR från Ellos.

Som ni ser vill jag ha in mer blå toner hos oss, vi gillar det, både jag och mannen. Är lite kär i lampan, tycker den är så fin,och ger garanterat ett behagligt sken. Visst känner man för ny belysning när julstjärnorna åker ner?

Jag vet att ni var många som gillade mitt nya tidningsställ i mässing från AYTM, och det här ovanför är ett litet budgettips till er, en bråkdel av priset för vad mitt kostade och riktigt fint tycker jag! Ni hittar mitt HÄR (Rum 21)

Nu ska jag lägga mig, imorgon är min och Smillas sista lediga dag, jag har jobbat emellanåt men inte tagit mig an något uppdrag, det känns underbart att faktiskt kunna ge min tjej ett helt jullov, fyllt med lek, pyssel och aktiviteter. Idag åkte vi pulka och var med hennes kusiner, imorgon kommer en av hennes vänner hit, jag har även lovat att det ska bli muffins.
Hoppas att ni har haft en fin dag,

Kram /M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.