Tandlakarvillan

Nytt i barngarderoben

Hej mina vänner,

Har ni börjat jobba än? Jag startar lite smått den här veckan, är ledig med Smilla mån-tis nästa vecka och kör sen på som vanligt. Skönt med en mjukstart ändå, jag vill verkligen inte att ledigheten ska ta slut. Jag har njutit av att ha mannen hemma, det var vår första ledighet på över 3 år tillsammans, där han kopplat bort jobbet längre än en vecka, jag är så tacksam för det.

Jag fotade Smilla här i mellandagarna medan hon lekte på sitt rum, såhär brukar det se ut när hon sitter i drömrummet och pysslar med sitt.

Nytt set från Babyshop. Byxa Hummel , Sweatshirt Hummel . Smillas favoritfärger rosa och guld i kombo, kommer bli perfekt nu till våren med snygga sneakers till – det är på rea nu för er som vill fynda.

Och Sally som aldrig är mer än en armslängd bort.

Hoppas ni har en bra vecka,

Kram /M

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.