Tandlakarvillan

Julafton del III

Godkväll vänner,

Jag ska såklart avrunda hela uppdateringen kring vår julafton hemma hos oss, det blev lite senare än tänkt eftersom jag prioriterat min tid med familjen under ledigheten 🙂

Mormorn sprang runt med barnbarnen och spejade efter tomten, dem som är korta i rocken får hjälp upp till fönstret.

Och så kom han tillslut, världens finaste tomte som ni kan se, och paket hade han med sig, och det tog en stund att dela ut allt runt granen, det ser nästan lite ut på bild men det gömde sig en del både stora och små bakom granen.

Efter dem här bilderna var det ett virrvarr av julklappspapper och snören, leksaker, kläder och en massa annat. Självklart är det barnens dag och dem vill man ju ge hela världen.

Vi har gjort lite olika mellan oss vuxna de senaste åren, i år köpte alla varsin julklapp för en bestämd summa, jag numrerade julklapparna sen spelade vi tärning om dem, det numret vi slog fick vi välja. Pappa fick mammas nummer så vi gjorde ett byte – vilket resulterade att jag kammade hem en marmorlampa och han gick hem med en flaska fint rödtjut istället! Alla ska såklart göra som dem vill, men vi lägger mest på barnen under jul, vi andra är ju vuxna och köper det vi vill ha, så det här passar min familj väldigt bra, jag lägger gärna både pengar och energi på att göra det fint och mysigt för dem som kommer hit och firar med oss.

Sen köper jag och mannen till varann, och barnen fick handla något till oss, Smilla tycker ju att det känns jobbigt om inte mamma och pappa får någon julkapp, lillskruttan <3

Hur gör ni när ni firar jul?

Efter tomtens besök samlade vi ihop oss och drack glögg i matsalen, kvällen spenderades i nya soffan framför julfilmer. En väldigt mysig och lugn jul i år, och jag tror nog att vi blir hemma nästa år också.

Hoppas ni hade en mysig julledighet.

Här och här kan ni läsa mer om vår julafton.

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.