Tandlakarvillan

Happy new year, happy new year

Hello mina vänner,

Och välkommen 2018 – ett nytt år, ett oskrivet blad, det ger en väl lite ångest, eller? Ha ha! Jag har inget löfte om att jag ska stå på gymmet hela januari för sådana löften håller ju oftast bara två veckor. Däremot ska jag klicka hem lite nya träningskläder, det tycker jag kändes roligare! Höll ni något nyårslöfte från förra året? Ett av mina var:

”Att gå på, och arrangera mer fester” och det levde jag upp till. Tyckte förövrigt att det var ett väldigt härligt löfte! Varför ska man ha en massa tråkiga löften? Nej, bara drömmiga och roliga saker som förgyller året man kliver in i.

Hade ni en fin nyårsafton? Vi firade hemma i år tillsammans med Smilla, åt trerätters och myste med bubbel, det kändes väldigt lagom, och snart ska vi hem till min mormor och äta lite mat, jag rullar in i det nya året känns det som.. Nästa år blir vi nog också hemma, kanske arrangerar en liten nyårsfest i Tandläkarvillan istället, det blir så mycket smidigare med barnen, och katten som var lite rädd under fyrverkerierna. Såhär såg årets dukning ut – i vitt, guld och grönt!

Guldstjärnorna har jag klippt till själv, tallrikar från Matteus, de vita är loppade, gamla silverbestick, linneservetter från HM Home, Vinglas från Ittala hittar ni på Royal Design HÄR, nya ljusstakar från AYTM finns HÄR mina är från Newport.

Placeringskort, konfetti och guldsugrör fyndade jag på Willys

Jag sockrade kanten på glasen med lite vatten och vanligt strösocker – tror ni Smilla gillade det? Hon älskar ju lyx och flärd den tjejen, ha ha! Och hade sin guldpaljettklänning kvällen i ära. Jag dukar och fixar lika mycket även om det bara är lilla familjen – det är ju för sina älsklingar man ska göra det där lilla extra.

Önskar er en riktigt fin start på 2018, och att ni inte är allt för trötta idag. Några nyårslöften i år? Ja, några stycken.

Planera in roliga saker med barnen – stort som smått

Planera in en resa

Starta upp lite smått med en dröm jag haft väldigt länge

Investera i en av alla designlampor jag vill ha

Boka in en spahelg med tjejkompisarna

Har ni några löften?

Jag tänkte inte göra en tillbakablick på 2017 – däremot tänkte jag vi skulle titta tillbaka på hur 2017 outfits såg ut, det känns roligare!

Vi ses snart igen,

Kram /M

– Inlägget innehåller adlinks –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pirjo

    Vilken fin dukning ?☺️! Nyårslöften ska vara roliga och lätta att följa! Jag ska ut och äta på restaurang fler gånger och få in mer dans i mitt liv ??! Och naturligtvis träffa mina barn och barnbarn meeer ?’

  2. Pirjo

    Vilken fin dukning ?☺️! Nyårslöften ska vara roliga och lätta att följa! Jag ska ut och äta på restaurang fler gånger och få in mer dans i mitt liv ??! Och naturligtvis träffa mina barn och barnbarn meeer ?’