Tandlakarvillan

VECKANS FREDAGSOUTFIT

I SAMARBETE MED NANCY&SAMUELSON

Godmorgon fina läsare,

Det är dagen före dagen, före dopparedagen. Hur känner ni er? Stressade, relaxed, hysteriska, färdiga? I Tandläkarvillan kommer det vara fullt ös sista dagarna, det känns som att vi ligger efter i planeringen hur vi än gör, ha ha! Jag har hoppat över julbak, och en hel del pysslande för att göra köket användarvänligt, än är det mycket kvar, men det fungerar och det gör att vi kommer att kunna fira jul här hemma, en härlig känsla.

Jag tänkte även bjuda er på Veckans fredagsoutfit! Märk väl att jag väljer lite svenska designers, det är kul, eller hur? Den här veckan vill jag tipsa er om ”Den lilla svarta”, det kan kännas som ett uttjatat begrepp – men vad greppar man från garderoben när man ska på den där festen, middagen eller utekvällen när man inte har någonting som känns rätt? Det är då man plockar den. Eftersom jag inte bär svart så ofta så kräver jag lite mer av en svart klänning, än att den bara är svart. Här har jag valt en i sammet, med mönster ton i ton, den är draperad över midjan, och lätt båtringad – det känns som en klänning man kan ha år efter år utan att tröttna, bara ändra skor och accessoarer så känns det som en ny outfit varje gång.

Designern är Camilla Thulin, och låt mig bara säga att det märks att en kostymdesigner som tänker på mönsterkonstruktionen som har gjort den här klänningen, den är flawless, lyfter fram det som ska lyftas, och sitter perfekt. Den känns lyxig men samtidigt avslappnad, en riktig pangklänning för alla tillfällen. Jag brukar inte välja båtringat just pga jag har lite bredare axlar, syns det på bild? Nix. Och ni ser ju vad den gör för figuren..

Den lilla svarta är egentligen perfekt för alla tillfällen – jag tänkte nog ha den när jag firar julafton för andra gången, vi har ju fler familjer att fira tillsammans med, så den här åker på till svärmor på annandagen.


Klackar med röd sula älskar man, eller hur.. (Louboutin)

I love it! Gör ni?

Ni hittar den här magiska skapelsen hos Nancy & Samuelson, och så har mina fina läsare/följare 20% på klänningen mellan fre-sön så passa på att knip ett ex av julen och nyårets säkraste kort.

Önskar er en supermysig dag,

Kram /M

ANNONS

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.