Tandlakarvillan

Uppdatering köksrenovering

Hej mina vänner,

Jag tittar in en kort sväng för att ge er en uppdatering kring köket.

För er som följer mig på instagram vet att bänkskivan kom igår, och jag var som en nervös, sprättig höna som vankade av och an och hoppades att allt skulle klaffa. Mest nervös var jag att skivan inte skulle ha fint mönster, för marmor kan ju se ut hur som helst, och det kan man inte påverka om jag inte hade handplockat skivan själv på plats. Jag ville att den skulle vara väldigt grå och med mycket mönster i, var livrädd att den skulle vara för ljus och vit med få stänk grått i sig.

Jag kan säga att det var en och annan tår av lättnad och lycka som rullade ner på mina kinder när den satt på plats, och såhär ser det ut just exakt nu i vårt kök.

Jag kan andas ut igen, efter månader av ångest hur det skulle se ut i slutändan – och än en gång, så glad att vi gick på magkänslan och körde på det vi hade planerat från början.

(Lamporna i taket är en liten demonstration mellan praktiskt vs snyggt. No more words needed 😉

Jag torkar ur skåp och inväntar VVS som ska installera vatten och min kran, dem kommer efter lunch, sen ska jag börja tömma alla kartonger på porslin och annat som stått i matrummet sen i somras, ska bli så härligt så det går inte att beskriva förutom ett ord:

H A P P I N E S S

Imorgon ska vi försöka få till kyl och frys som gapar tomt här på vänster sida, och även ugn och micro, som ni ser ska sitta på bilden nedan, det avlånga bredvid är skafferiet, och den tomma luckan ovanför saknas så den ska vi hämta på Ikea.

Vi beställer hem speciella fönsterfoder och socklar som vi har i resten av huset, dem är 12 cm breda ungefär runt fönstret och har ett speciellt mönster – även uttag och lysknappar väntar vi på. Plasten sitter kvar på fläkten pga att vi behöver bättringsmåla trumman ovanför, sen åker den av. I cant wait! Så nöjd med vår fläkt, vi valde inte ens mellan några, jag var helt bestämt med ett rakt rör utan någon kant någonstans – tadaaa!

Det låter som att det är jag som bestämmer allting här, men jag och Jimmy har samma smak, vi är väldigt i synk där, sen kanske han ifrågasätter ibland, som väggfärgen, men jag är inte den lättaste att få på andra tankar ska väl erkännas.. Och han låter mig hållas, tack och lov, eller han väljer nog sina strider 😉

Jag gav iallafall efter när det kom till beslag och knoppar, jag hade haft span på de HÄR en längre tid (så snygga) och ville att vi skulle köra på dem. medan Jimmy tyckte de HÄR var mer stilrena, så det föll på dem tillslut och vi väntar hem dem när som helst, till kyl och frys tänkte jag klicka hem de HÄR, då det nog krävs handtag till inbyggd kyl, eller vad tror ni? Alla kommer från Rum 21.

Så, summa sumarum – veckans bästa dag, och en väldigt glad mammi här hemma!

Kram /M

– Inlägget innehåller reklamlänkar –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.