Tandlakarvillan

Det bästa med julen

Bilder från pinterest

Godkväll vänner,

Har ni någon tradition kring jul som ni gillar extra mycket? Jag gillar tradition, ingen tvekan, men jag gillar nog mest de traditioner som jag själv skapar, för mig och för mina barn. En av de traditionerna är att varje år på julaftons morgon har tomten lämnat paket under granen till hela familjen, en till varje, och i det paketet gömmer sig en ny pyjamas.

Yes, jag och min lilla familj firar in julafton i varsin ny pyjamas, och så tar vi knappt av oss den förrän på nyårsafton (med undantag senare på julafton), utan vi hänger i dem, i sofforna och kollar julfilmer länge som möjligt. Sen är det såklart diskussioner kring vad som blir pyjamasen för året sådär när det börjar dra ihop sig, särskilt Smilla spekulerar..

Vilken pyjamastyp är ni? Har ni några favoriter, eller någon favoritstil? Här är några fina, olika uppsättningar från Lindex som jag gillar, ett bra julklappstips till systern, mamman, sambon, svägerskan eller kompisen.

Nr 1 ) Pyjamas HÄR / Tofflor HÄR

Söt och babydollaktig – jag klär mig inte så gulligt i vanliga fall, men när det kommer till hemmamys så blir det helt klart mer av den varan. Jag passar väldigt bra i rosa, och tycker sammet är sååå skönt att ha på sig.

Nr 2) Pyjamas HÄR / Tofflor HÄR

Påminner mycket om förra årets pyjamas som jag hade, jag och Smilla körde på klassiska rutor i flanell, mycket fjällstuga, mycket mysigt. Den här var dessutom till mycket bra paketpris, tips!

Nr 3) Pyjamas HÄR / Tofflor HÄR

Så trendig och snygg pyjamas, den här skulle min superflotta bästis Nathalie lätt kunna glida omkring i medan hon julpiffar därhemma under juldagarna, en klassisk hästsvans i håret, och lugna toner julmusik i bakgrunden.

Nr 4) Pyjamas HÄR / Tofflor HÄR

Påminner mycket om vad som blir årets pyjamas för mig, jag har ju redan köpt min faktiskt och det är en look-a-like. Älskar den vita kanten runt skjortknäppningen, så stylish, en fin bh i spets som tittar fram och ett par mysiga tofflor till.

Ja, det är jag som handlar åt alla i familjen och väljer, men sen är jag ju även tomtemor 😉 Älskar att välja pyjamas själv också, och varje år blir det såklart nya färger och nya material.

Så vilken gillade ni bäst?

Ha en mysig kväll,

Kram /M

– Inlägget innehåller reklamlänkar –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.