Tandlakarvillan

Hjälp mig att välja köksmöbler

Godmorgon vänner,

Jag letar efter nya möbler till köket och jag kan inte bestämma mig alls vad jag vill ha. Planen var ett runt marmorbord, men jag hittar inget som jag vill ha, funderade på att göra ett själv men jag behöver smida ett underrede, lämna gärna tips på företag eller personer som kan tänkas göra det. Jag har inte riktigt bestämt om jag ska köra på vitt eller svart bord, om det inte blir marmor, men runt har jag planerat efter så det blir det, det blir bäst flyt i inredningen i köket.

Vi börjar med stolar..

Skönhet från Gubi HÄR / Den blå kan också vara ett alternativ HÄR / Klassikern NR14 från Ton HÄR

Svart från Hay HÄR / Från Muuto HÄR / Från Hay HÄR

alla stolar kommer från Rum21


Ni ser lite hur jag tänker, jag vill ha det ganska ”basic”, inga klädda stolar i köket, tycker de nya från Gubi är perfekta i plats, då kan man bara torka av. Gillar klassikern från TON, minuset är att rottingsitsen kommer bli ett ”klös”-träd för Sally, gahh det kan göra mig galen! Färgen jag letar efter är svart/grå/beige eller grön-blå ungefär, det passar in både i stilen och till väggarna. Vitt har vi haft, och jag vill gärna ha någonting annat då vi valt vita köksluckor.

Vi går vidare till barstolar, vi kommer ha en bardisk med plats för 2 stolar (tror jag, alt 3 st)

Från HAY i svart HÄR eller grå HÄR med vitt underrede hos Rum 21 / Gubis beetle finns även som barstol HÄR hos Designonline (finns även i beige som syns som vanlig stol)

Bardisken kommer vara barnens bästa häng – det vet jag. Så även där, allt med klädd sits får liksom gå bort helt, det måste gå att torka av, annars kommer jag väldigt snart gå i taket.

Vi går över till borden, det svåraste, i och med att jag har valt ett runt bord så minimerar jag utbudet, men det kommer att passa allra bäst hos oss.

Svart bord HÄR / Vitt bord från Magis (finns även mässingsundereede) HÄR / Svart bord från Hay HÄR

Alla från Rum21


Så himla svårt! Vi har ju inget köksbord idag, utan bara ett stort i matsalen, så det börjar dra ihop sig för ”inflytt” i köket. Lämna gärna er lilla röst i kommentarsfältet och hjälp mig!

<3

Tack! Ha en fin dag

Kram /M

– Inlägget innehåller reklamlånkar –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.