Tandlakarvillan

Wow, tack

Hej vänner,

Im amazed, efter responsen på mitt inlägg igår. Jag trodde aldrig aldrig aldrig att det skulle ha en sån genomslagskraft, och som jag skrev på min instagram imorse – att ni var så många som kände igen er. Det är inte bara kommentarer som slagit som spön i backen, det är även många som skickat privata meddelanden som känner sig berörda av ämnet, och som fortfarande är i en situation som jag var i, som inte haft kraften att ta sig därifrån, än. Men som blev peppade av mitt inlägg och ska ta tag i det.

Ni förstår nog inte vad det betyder för mig, om jag kan förändra något för en enda person, som känner det jag kände, då var det värt det. Alla tycker inte som mig, det gör ingenting, och självklart är det så, att när man står upp för sin sak kommer det finnas människor som tar avstånd, det finns även haters som kan gå längre än så. Låt gå, isåfall.

Det är fler som gillar, och det visades igår, min egen lilla kärleksarme, jag tycker om er så!

<3

Jag kan inte stå upp för alla orättvisor i världen, men jag kan stå upp för mig själv – på ett sätt jag inte kunnat göra förut. Jag är min egen boss, jag tar mina egna beslut, och jag har en röst som jag kan använda för att förbättra.

Så tack igen, det betyder så mycket.

Jag var tvungen att ta den här bilden när jag såg den, oavsett om man befinner sig i en dålig relation, ett jobb man inte trivs på eller mår dåligt av någon annan anledning, du är inte ensam, men du kan aldrig få det stöd om du inte ber om det, och du kommer aldrig ta dig ur det om du inte tar steget mot förändring. Ingen kommer att servera en lösning åt dig, men ingenting är omöjligt, kom ihåg det!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.