Tandlakarvillan

Vinterns gosigaste pläd

Hej vänner,

För någon vecka sen klickade jag hem den här gosiga pläden, åh den var verkligen lika fin som jag hade hoppats. När jag får tillbaka mitt vardagsrum nu inom några veckor ska jag plocka upp min nya soffa och slänga på min nya pläd, sen ska lite nya kuddar handlas – jag hade gärna gått loss på vinrött i soffan till jul, men jag vet inte om det kommer bli så nu, och jag kan inte bestämma mig om jag vill köra på det till våren.

(Mitt julpynt ryker ju direkt efter jul)

HUR fin? Den finns i två färger – svart och grå, jag tog den svarta, men skulle såklart även kunna tänka mig en grå, ha ha.

Jag klickade hem min pläd från Sleepo.se, men den finns även hos Confident living R (Klick) dessutom med lite rabatt.

Pläden kommer från Classic Collection, älskar deras produkter, näst på tur står en matta, det är så svårt att välja en när det finns SÅ galet många fina.

Den HÄR skulle vara perfekt i vårt matrum, den HÄR eller den HÄR skulle jag gärna sätta ner fossarna på i vårt vardagsrum, och den HÄR vore magisk att ha i köket. Ja ni ser ju, alla har till och med olika mönster och färger, hur ska man välja? Tur att vi har stort hus, jag ska kasta ut många mattor efter renoveringen.

Kram fina ni

/M

– Inlägget innehåller reklamlänkar –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.