Tandlakarvillan

Julkänslor på Newport

Godkväll mina vänner,

Ligger äntligen nerbäddad i sängen och färdigställer lite foton och samarbeten, sonen sover en bit ifrån mig, och Smilla snusar i hennes säng en bit bort. Imorse var vi alla uppe före tuppen, jag hade en tidig morgon på jobbet och mannen är ju bortrest så morgontrötta familjen fick hasta iväg redan 6.20 imorse, pust! Det gick bra iallafall, ingen försov sig, annars är ju det min specialité, ställer klockan 5-6 gånger med snooze men det slutar alltid med att Jimmy väcker mig.

Hursom, idag färdigställde jag julskyltningen på Erikslund, fixade fransarna och gjorde ett snabbt stop nere på stan för att spana in Newports outlet/julbutik i Punkt som jag skrev om igår.

Jag är ju verkligen ett fan av Newportbutikerna och sortimentet, och även fast jag kom några timmar efter öppningen så fanns det en hel del godbitar kvar. Den här karaffen t ex med tillhörande glas.

BUSTED!

Så snyggt att duka med rött till jul!

Och en massa små anatomiska hjärtan, jag har ett stort blankt som jag köpte när dem kom, gillar det så mycket! Tips till er, dem är på halva priset, det är dock de små, det jag har är slut.

Missa nu inte det här, vi får se om jag vågar mig dit igen. Livsfarligt med rea på så mycket fina saker! Tur att mannen är bortrest några dagar så jag hinner få undan kartonger och kassar ;.-)

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.