Tandlakarvillan

En magisk kvinna i mitt hem

Godkväll mina vänner,

Vilken dag jag har haft! Den har gått i ett även om det varit supermysigt att hänga med barnen, som jag skrev igår hade dem studiedag, och vi fixade pepparkakshus hos min bror, och bakade pepparkakor, på fm hjälpte han mig att fota samarbeten, och jag passade samtidigt på att ta kort på min nya älskling här hemma.

Den här sköningen, Bridget Bardot har flyttat in i Tandläkarvillan (Från Newport ) – jag har ju shoppat upp en hel del liknande tavlor till en av mina kunder (är vi uppe i typ 8-10 st nu? ha ha, dem är lovely) och det här är min favorit, den har stått inplastad här hemma en månad ungefär, och innan dess väntade jag på den en månad.. Men den som väntar på något gott… Så lycklig över den!

Jag längtar tills jag får hänga upp den på väggen, vill se den varje dag, jag får så bra vibbar av den här kaxiga kvinnan, den konst jag har på mina väggar hemma nu känns väldigt mycket ”jag”, jag tycker dem säger en hel del om mig, det gillar jag!

Ni hittar tavlan här

Visas i samarbete med Newport

Sen måste jag verkligen tipsa om att Newport öppnar sin julshop/outlet nere på stan imorgon, jag kommer självklart dit och shoppar loss, vi kanske ses?

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.