Tandlakarvillan

Vinterns snyggaste klänningar

Hello mina vänner,

Nyår och Jul is coming up – och med det middagsbjudningar, julafton, många födelsedagar, nyår osv osv. Min garderob behöver minst sagt ett litet lyft på klänningsfronten, just nu kör Nelly (Klick) 30% på deras egna märke, så här kommer mina favoriter, alla under 500-lappen. Funderar på vilka jag ska klicka hem, vilken är din favorit?

Något jag tänker på när jag väljer kläder är kroppsform – jag faller alltså inte bara för att den är ”snygg”, utan den måste vara klippt och skuren för min kropp, mycket viktigt. Jag klär bra i rundhalsat, eller v-ringat, föredrar ”fodral” som framhäver kroppen, markerad midja, klänningen får inte vara för kort utan gärna strax över knät, vid knät eller hellång. Jag har lite bredare axlar, men den som är bar över axlarna funkar pga volangen + att den är tight hela vägen ner – hade den varit båtringad hade den gått bort helt.

Ett tips till er som känner att det är en ”djungel” är att börja se lite mer kritiskt på era plagg, och utgå från det som är snyggt på just er. Har du breda axlar? Välj v-ringat. Gillar du inte dina bröst? Framhäv ryggen. Vill du följa magen? Framhäv brösten. Har du en superkort klänning? Välj en täckt överdel. Har du djup urringning? Välj en längre modell. Det blir mer sofistikerat att inte erbjuda allt på en och samma gång 😉

Sen väljer jag alltid färger som funkar på mig, jag klär inte jättebra i svart så jag väljer helst mörkgrön/marint/vinrött eller rött vintertid, jag klär även bra i puderrosa, ljusrosa, alla nyanser av blå, mörkbeige, offwhite och grått. Färgval är minst lika viktigt som kroppstyp, så det är egentligen viktigare än själva klänningen, gör alltid val utifrån dina egna förutsättningar så kommer du bli en knock-out – tro mig!

Lycka till med era klänningsköp,

Kram /M

– Inlägget innehåller reklamlänkar för Nelly –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.