Tandlakarvillan

Budgettips till barnrummet

Hej vänner,

På instastories förra veckan tipsade jag om dem här fina husen som jag hittade på Chlas Olsson för 29 pix/st (FYND!) i helgen fick dem komma upp i Smillas rum, och nu har dem sin plats i hennes fönster, tillsammans med en liten amaryllis.

I husen har jag en liten microslinga på batteri som jag sticker in på andra sidan där det finns en öppning på varje hus, jag har en slinga till alla tre husen – min är från Ellos och ni hittar den här – KLICK.

Nu står dem på rad som en liten stad och sprider lite extraljus i fönstret på kvällarna, det behövs såhär års. Husen fanns även i svart, dagens lilla tips alltså!

Kram /M

– Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.