Tandlakarvillan

Smillas rum och härlig tävling

(Av någon anledning blev inlägget inte publicerat igårkväll så vi kör nu istället)

Godkväll mina vänner,

Det är söndagkväll redan, helgen gick åt i ett litet nafs. Vi har varit hemma mestadels, och fixat med köket idag, det tar sig kan man säga, så himla skönt att se, det har varit en pers, och jag vågar nog säga att jag aldrig kommer att göra om det 😉 Det har varit en lång ångestfull process från början till (nästan) slut, men jag börjar se ljuset i tunneln.

Hoppas att ni har haft en fin helg också!

En ny stjärna har ju flyttat in hos oss, som jag visade igår. Så himla fin, jag testade den i Smillas rum också, kanske får den stanna där.

 

Lite vintrigt och mysigt i min lilla tjejs rum.

Just nu pågår en tävling på min instagram @tandlakarvillan , där du kan vinna en valfri stjärna från Öbergs färg – du kan t ex välja den här fina vita som jag har – tips! den finns även i guld eller silver.

Puffen är ”ny-gammal”, jag köpte den när den kom in på Åhlens, men i brist på plats under renoveringen har den fortfarande stått i en påse i garderoben, nu bor den inne hos Smillis. Visst är det ett fynd, 400 pix!

Missa inte att delta i tävlingen nu, superenkel och så har du adventspiffet fixat sen.

Lycka till, och ha en fin kväll!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.