Tandlakarvillan

När en prins fyller år

Vem fyller år idag – om inte min lilla prinsälskling! Liam, min gudson och brorson blir hela 3 år idag, hurra hurra hurra! Han firades med pompa och ståt i lördags, men jag hann förbi och pussa lite på honom idag.

”Heeeej fatter, av med jackan då, kom kom här, vi går in. Stanna faster, lek med mig”.

Ungefär så låter det, alltid. Fina älskade du, vad gjorde vi innan du kom? Vad tyst det måste ha varit, och lugnt, och dötrist. Allt blev så mycket härligare efter den 20 november 2014, när lillemannen kom till världen, jag minns det såklart som igår, för även då (precis som med Ludde) stod jag utanför dörren till BB med näsan tryckt mot den smala rutan, och fulgrät

(Personalen måste bara ”oh no, inte hon igen” haha)

medan min bror bar det lilla knyttet i famnen, mycket Lejonkungen-känsla i det här, det fattades bara en bergsklippa och en skock hyenor så var vi där. (Jag kanske iofs kommer undan som hyena? Hursom..) med svägerskan vaggandes bakom i sådana där smärtor som bara en nyförlöst kvinna bara kan ha. (Vi tar det en annan gång annars skrövlar jag på här, har de tendenserna idag, det hör ni, det kan sluta precis hursomhelst) vi återgår till kalaset..

Inget kalas utan tårta, om man frågar min dotter. Bamse var temat, han är galen i Bamse just nu. Visst är hon duktig, svägerskan.

Mormor är med och styr upp så det blir rätt och riktigt 😉

Det bjöds visst på pudding också 😉 Trevligt! Slänger in lite ögongodis för den som är hungrig.
Ja, han är vansinnigt snygg min man, och totally galen i mig (tro mig, jag gör mitt bästa för att hålla honom galen, har liksom jobbat på det i snart 9 år och vet precis vilka knappar jag ska trycka på. Smaka på ord som ”renovering”, åh tro mig, han blir galen! Alla har vi våra knep, he he he)

(Ni som känner oss förstår mitt skämt, förlåt, tenderar att bli lite privat. Han hatar att renovera)

Lika som bär, Smilla och Ludvig! Dem ser mer ut som syskon är kusiner.

Ja och jag fastnade inte på en enda bild, utan försökte fånga fem kids under fyra år framför kameran, det var en pers men det gick.

Och så glömde jag ta kort på vad jag köpte till honom, men gissa vad..

Hans kaffetokiga faster köpte såklart en plåtservis i retrostil så han kan servera kaffe medan jag ligger som en pascha i soffan och blir uppassad, tycker det var en vass plan som gick i lås på direkten, vem tror ni fick både kaffe, bulle och mjölk på direkten? Jo, moi.

#goals

Nu väntar ännu en tidig morgon imorgon så jag behöver förbereda, (mest mentalt för den som vet hur morgontrött jag är! gääääsp!)

Natti mina vänner,

Och grattis igen min älskade Liam, du är the cherry on the top i mitt liv, älskar dig inifrån och ut.

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.