Tandlakarvillan

Lördag, nytt te och årets adventsstjärna

Godmorgon mina fina läsare,

Jag vaknade upp lika krasslig som igår, halsen är som Saharas öken och jag känner mig allmänt seg idag med, det har varit lite mycket senaste tiden med köket (som inte riktigt gått som jag tänkt mig, och vissa saker behöver jag tänka om på!) och en massa lösa trådar som liksom hängt över mig som ett tungt moln och en ovisshet inför nästa år, det är löst nu, som tur är – men direkt man slappnar av lite så kommer det..

Den där jädra förkylningen 🙂 Någon som känner igen sig?

Som tur är har jag ett litet lager te som jag fick hem av Smakbox , det passar väldigt bra nu kan jag lova.

Som jag skrev för någon vecka sen var jag hos grannen på tekväll och testade, vidhåller att After Dinner är min favorit, med lite honung och mjölk lindrar den halsen. Jag gillar tesorter som är lite kryddiga, ingefära, kanel eller vanilj är favoriter. Så idag blev lite lite te, tända ljus och pyssel med Smilla, vi ska snart iväg på 3-års kalas hos min bror.

På instagram igår visade jag årets nya adventsstjärna hos oss – Sputnik, jag måste hitta ett bra ställe för den bara. Jag tycker den är SÅÅÅ snygg både hängande och stående.

Jag hintade även om en kommande tävling här – håll koll på min instagram och blogg under helgen! 😉 Årets första jultävling, missa inte den.

Ha en supermysig lördag, nu ska vi börja göra oss iordning för kalas.

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.