Tandlakarvillan

Vinterklädd älskling i Mini a Ture

Hej vänner,

Hoppas ni har haft en mysig helg, och en bra start på en ny vecka!

Jag har inte kikat in till er på flera dagar, det har varit så stressigt med köksrenoveringen, jobbet och bara att ro ihop familjen och kalas mitt i allting. Jag har målat varje dag senaste veckan, monterat skåp och stressat på, imorgon lägger vi golv – pirrigt!

I helgen kom första snön, så jag och Smilla passade på att föreviga den i hennes nya set från Mini a Ture ,inte den mest praktiska jackan (färgen) ska väl motvilligt erkännas, men jag blev verkligen kär i det här på studs, ett riktigt ”Smilla-set”, så jag får ta om det går åt helskotta med jackan, hrrmmm hrmm.. Jag tycker iallafall att plaggen är riktigt genomarbetade, rejäla och har mycket fina detaljer.

Smilla fångar lite snöflingor i handen.

Jag är en sucker för detaljer – älskar läderbandet som hänger på dragkedjan, och stjärnmönstrade reflexer.

Ett par riktigt bra ”slask”-stövlar, här ser ni en typisk mamma-dotter-kompromiss (ha ha) hon får välja färg på skorna själv, så i år blev det ett par rosa, och ett par lila. (Och jag har varit dumma-mamma som varje år valt svarta skor till henne.. Det är ett ”härligt” minne blott då man fick styra och ställa..)


Ni hittar jackan HÄR / byxan HÄR / skor HÄR hos Boozt.

Mössan är också ny och jag hittade min på Åhlens, ni hittar en liknande HÄR från Lindex , budgettips!

Jag såg att storlekarna börjar ta slut nu så passa på, jag är så nöjd med plaggen! Smilla har stl 110/116 och jag tycker dem är normala i stl, skorna tog jag stl 26 på (dem är superstoooora!)

Ha en fin kväll,

Kram /M

– Inlägget innehåller reklamlänkar –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.