Precis det min hud behövde just nu – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

Precis det min hud behövde just nu

Hej vänner,

Någon hörde min huds bön häromdagen tror jag, för Löwengrip Care&Color väntade i min brevlåda men en massa härlig FUKT till mitt ansikte, jag har länge varit sugen på att testa dem här produkterna men inte kommit till skott.

Först måste jag bara säga: Dem är SÅ snygga! Vitt och guld, oh yes, älskar.

Det som låg i lådan var alltså en rengöring, en återfuktande mask och ett serum – lite det som är räddningen för vintertrött hud skulle jag säga, och jag har redan provat allt, givetvis kastade jag mig över produkterna, älskar ju crèmer, det är liksom livet (ha ha, ni som fattar, ni fattar)

Rengöringen är så skön och fräsch, gillade den så mycket, doftar ljuvligt och är varken mjölkig eller för tvålig, bara mitt i prick. Serumet är lite mer oljigt i konsistensen, och sovmasken är magisk. Självklart måste jag prova det här ett par veckor framåt för att verkligen känna på hur min hud reagerar på dem här produkterna, jag byter inte hej vilt, då blir det kaos i hudsystemet här förstår ni.

Men första känslan är att det är bra och fina produkter.

Tummen upp!

Använder ni serum? Jag brukar skälla ut min bästis för att hon har nivea i ansiktet och tvättar det med tvål, min hud skulle spricka om jag gjorde det, ha ha, men det här tror jag verkligen skulle vara något för fröken.

Har ni provat dem här produkterna, vad tyckte ni?

(Det känns ju inte sämre av att Isabella är kanske en av Sveriges coolaste kvinnliga entreprenörer och företagare, eller vad säger ni? Hon är grym!)

Dagens lilla tips alltså, tack Löwengrip Care Color för den fina gåvan, my skin salute you!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.