Tandlakarvillan

Skön söndag hemma hos oss

Godkväll vänner,

Åh vilken skön söndag det har varit. Jag startade min morgon med en PW med svägerskan i regnet, även om det bara var 45 min så var det verkligen skönt att komma ut. Hem och drack kaffe och inväntade Smillas kompis som kom över och lekte. Jag tände en brasa och när kompisen åkte hem la jag mig framför öppna spisen på madrassen och redigerade lite bilder medan hon byggde koja och pysslade med sitt, det har regnat hela dagen men Smillis har varit så nöjd med att stöka runt hemma, pjuuu ibland klättrar hon på väggarna.

Hemma hos oss i förmiddags, jag orkar verkligen inte engagera mig i hemmet förrän köket är färdigt. Tog upp lite mörkare kuddfodral häromdagen, det är väl allt.

Smilla och Sally ligger och myser i soffan. Det har varit galet mörkt hela dagen idag, så svårt att få till bra bilder den här årstiden.

Vi tog en sväng hem till mamma och pappa, tiggde till oss lite mat och bestämde vilket golv vi ska köra på i köket, pirrrrrr!! Okej nu är det ”final”, jag har velat fram och tillbaka men det blir det som vi tänkt från början. Jag säger inte mer än så.. Ni kommer att få se 😉

Nu har vi precis landat hemma igen, jag har laddat brasan en omgång till, Smilla har slängt sig in i kojan hon byggt under bordet tillsammans med plattan och jag känner bara ett stort lugn i mitt bröst för första gången på länge! Köket är snart på plats, och vi har gjort dem värsta valen nu. Vi ska kolla på lister och takrosetter ikväll, det kommer bli så bra!!

Nu är det dags att lägga min prinsessa för kvällen,

Njut av kvällen

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.