Tandlakarvillan

VECKANS FREDAGSOUTFIT

I SAMARBETE MED NANCY & SAMUELSON

Hallå vänner,

Det är fredag, och äntligen dags för Novembers första fredagsoutfit i samarbete med Nancy & Samuelson. Den här fredagen har jag valt en riktig mysoutfit som är lika snygg påväg till jobbet som en myskostym hemma, en lite finare sådan.

Jag älskar kombon grått + grönt, det är väldigt mycket jag, överlag älskar jag klänningar, kanske det skönaste plagget ever, och den här är inget undantag.

Wooop, visst kan man få till kurvor i den här klänningen, jajamän.

Klänning från Busnel (Love love love it. Det får nog bli nästa garderobsinvestering, ja den är ju inget budgettips direkt, men den är tidlös och du kan ha den JÄMT) halsduk i snyggaste grönt från Whyred, även skorna är därifrån.

Väska från Whyred – den här behöver flytta in i min garderob, rymmer det viktigaste (pengar, mobil och smink) och är perfekt både till festkvällen och för vardag (om du inte behöver en större väska)

Sparade det bästa till sist – självklart matchar vi halsduken med en mössa, och ska jag ha en mössa blir det en lite lösare modell som inte kniper åt, mitt hår är så tjockt förstår ni, så den behöver kunna fånga upp hela peruken 😉

Allt hittar ni hos Nancy & Samuelson på Erikslund Shopping Center, jag har strl S på klänningen och den är normal i strl, på skorna har jag strl 38. Njut av fredagsshoppingen mina fina,

Kram /M

ANNONS

#nouwoutfit

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.