Tandlakarvillan

Grönt är skönt

Hej vänner,

Hoppas ni har haft en bra fredag. Jag hämtade upp Smilla strax efter kl 14 idag, jag kände imorse att hon var lite trött och behövde en tidig dag, så jag köpte med mig lunch och hämtade upp vår lediga son och körde hem båda mina pärlor. Fördelen med att ha en mamma som är egen är att kunna styra lite själv, och jag försöker verkligen anpassa mig efter henne, så viktigt att hon mår bra och känner att hon också får vara hemma och mysa när brorsan har höstlov. Nu får hon kolla barntv en stund medan jag fixar fakturor och svarar på mail.

Förra helgen när jag skulle ut med mannen hittade jag dem här fina örhängena på Gina Tricot, ni hittar dem HÄR. Nu gäller verkligen more is more när dem kommer till just örhängen och det är kul att variera sig om man ska på fest, eller piffa upp vardagsoutfiten. Valde ett par i höstens populäraste färg – smaragdgrönt. Tycker dem var roliga, ett tassletips till er, ha ha!

Nu ska jag fortsätta sippa på min kaffe, sätta på min favoritplaylist på Spotify, fylla godisskålarna, och förbereda för Toast Skagen som blir middagen ikväll, bubblet som jag fick av min söta kund idag ligger redan på kylning.

Ha den allra mysigaste fredagen, det ska jag ha!

Kram/M

– Inlägget innehåller en reklamlänk för Gina Tricot –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.