Tandlakarvillan

Myslunch på Slakteriet

Hej vänner,

Häromdagen hade jag och min finaste tjej myslunch på slakteriet i Västerås, jag ÄLSKAR deras burgare, Oh my, dör och kommer till hamburger heaven. Har ni provat?

Bästis-Tess är en köttälskare av rang, så jag föreslog det här stället istället för något salladshak. Min mage stod i fyra hörn när vi gick ut därifrån, bokstavligen.

Vi valde pommes av vanlig och sötpotatis, sen var det någon sås på (och dill – minus på det, kommer inte välja det igen. Dem har en variant med riven ost över, den är farlig! Ha ha) Hursom, ni måste testa det här ni som bor i Vässan.

Här är hon ju, min fina! Som alltid hjälper mig med foto och annat när jag behöver, eller som hakar på, på tripper och andra tokiga uppdrag, och på torsdag fyller hon år, den allra bästa jag vet – grattis i förskott älsklingen, du är bäst.

Jag känner mig lite tråkig som inte lägger upp något foto på mig, men jag hade fotat ett samarbete hela dagen och stått ute i blåst så efter den här mastodontmåltiden kände jag mig allt annat än fotofriendly. Var mätt långt in på kvällen.

Next time, promise.

Puss /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.