Tandlakarvillan

Gaston Luga och att fota i motvind

Hej vänner,

Tisdag idag och solen skiner, så himla härligt! Igår sken solen men det blåste som bara den, hade lite problem att fota kan man säga med sidokastvindar, ha ha.

Jag ville visa er min nya ryggsäck från Gaston Luga, den är bara så snygg. Något jag saknade i min garderob var just en ryggsäck, men jag gillar när den är lite mer ordentlig – ni hittar den HÄR modellen Classy.

Fångad av en stormvind..

😉

Nu får du 15% rabatt hos Gaston Luga om du använder koden ”Mimmie15”, och även en adresslapp i läder – jag har en vinröd, samma som insidan av ryggsäcken, så snygga detaljer, det gillas! Älskar förövrigt vinrött, så himla fint.

Happy shopping darlings,

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.