Tandlakarvillan

Halloweenpyssel

Hej vänner,

Jag har en tjej som älskar pyssel, och så älskar jag högtider, jag tycker det livar upp vardagen, särskilt på hösten. Vad vore hösten om vi inte hade julen att förbereda inför? Väldigt tråkig.

Letade upp lite halloweenpyssel som vi kan ägna oss åt i helgen, inför vårt Halloweenparty. Här är lite tips på vad du, tillsammans med barnen (eller själv) kan piffa med inför kommande helgerna. Och glöm för guds skull INTE att köpa drösvis med godis till alla trick n treatare. I år blir Smillas första år att gå runt bland grannskapet för bus eller godis, gulligt eller hur!

Det här tyckte jag var en riktigt kul idé, ska köpa hem svart dekorplast och svart papper, sen är de bara klippa och klistra, färdigt på ett kick och livar garanterat upp fredagsmyset under Halloweenhelgen.

En rolig liten godisgömma – slå in godiset med silkespapper i orange (eller varför inte svart) finns på Ica, Lagerhaus, Panduro och liknande butiker, snurra ihop och dra svart tejp överst, färdigt!

Verkligen ett enkelt och roligt pyssel för de mindre, vanliga vita plastmugar, tokiga ögon du klistrar fast, hål i botten och i med en ljusslinga! Ett pyssel jag vet att Smilla skulle uppskatta!

Halloween snacks i pyntade påsar kommer det bjudas på hemma hos oss i år.

För min pärlplatteälskande unge – givetvis ska vi pärla spöken, och det funkar ju faktiskt på en helt vanlig fyrkantig pärlplatta.

Har ni några pyssel ni tänkte fixa med i år? Självklart kommer jag fota vad vi ska göra som ni får se.

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.