Tandlakarvillan

Måndagsnöjen och tacksamhet

Godkväll mina fina,

Ligger i sängen med huvudvärk, idag har jag känt mig helt urlakad på energi – det känns som jag har en förkylning som legat latent sen förra veckan, jag går runt och nyser hela tiden och är trött och lite frusen.

Husmorstips?

Ni som läser är så grymma på tips – det vet jag! Får även alltid tips om allt möjligt på Instagram, sånt älskar jag! Ibland kan det dyka in ett direct message, så står det T ex "dem här byxorna finns på Zara, jag tänkte på dig"
Så himla omtänksamma läsare och följare har jag, jag är så skonad från nätmobbing det är jag tacksam över!

❤️

Idag har jag varit på morgonmöte på Erikslund shopping center där jag ska göra julskyltningen – har ju ännu inte pratat mer er om det här förutom lättvindigt på instagram – vi ska köra det i ett separat inlägg så låt mig återkomma till det.

Vidare till Nancy&Samuelson för att välja ut outfits till vårt annonssamarbete jag har här på blogg och instagram, jag är så glad för det här samarbetet! Det är magiska kläder, och vi har så kul när vi plockar och dividerar, jag vill ju gärna visa olika typer av outfits och jag är aldrig den som bangar för att testa nya saker, men det ska kännas 100% min stil! Och jag älskar att visa er det varje fredag! Hoppas ni uppskattar det!

Därefter var jag hem en sväng till "mitt kontor"- mitt i kaoshuset för tillfället. Betade av några mail innan det var dags att hämta Smilla som haft en ledig dag med sin mormor, vi var lika trötta båda två, la oss raklånga i soffan och sen en varm dusch.

Jag fick även mail från Västerås tidning som intervjuade mig förra veckan, det verkar bli ett ganska stort reportage.. Ehh he he he, det blir ju spännande! Missa inte tidningen för er Västmanlänningar, den kommer i veckan eller i helgen, lite osäker på när.

Så har jag även tagit tag i Stylinglagret och allt jag hamstrar på mig, herregud.. Det är så mycket! Så nu säljer jag av en hel del på en egen instagram sida @tandlakarvillanbloppis

Det känns skittrist, ha ha, för jag älskar mina grejer, men jag inser att jag antingen får sälja, eller köpa ett större hus, så jag säljer väl då, vi har ju redan 300kvm med källaren. Hur stort ska en ha?

Nu vankas Netflix,
Kram på er /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.