Tandlakarvillan

VECKANS FREDAGSOUTFIT

INLÄGGET ÄR I SAMARBETE MED NANCY&SAMUELSON

Halloj mina vänner,

Veckans absolut bästa dag är här, och även veckans fredagsoutfit. Det här är en riktigt bra vardagskostym i höst, till jobbmötet eller lunchen på stan, en casual ryggsäck är väldigt trendigt, för att inte tala om praktiskt, just nu.

Jag har valt min favoritbag från Dagmar, gillar verkligen mönstret på den här.

Även tröjan är från Dagmar, den har jag visat på bild tidigare både här i bloggen och på instagram, det är enligt mig höstens snyggaste tröja och ett måste i garderoben. Jag gillar att den är lite kortare i modellen så att man kan stoppa in den i ett par byxor med hög midja som på bilden, men den är minst lika snygg till ett par riktigt tighta jeans.

Byxorna är i färgen navy, och kommer från Whyred, sitter som ett smäck gör dem. Hög midja och tighta runt rumpan, sen släpper dem från höften och är vida hela vägen ner, galet snygga! Skulle gärna dressa ner dem med ett par schyssta sneakers till vardags.

Tröja och väska från Dagmar (Strl S) och byxa från Whyred (Strl S) – Allt finns hos Nancy&Samuelson .

Yes, såhär såg jag ut för någon dag sen, påväg hem till brorsan från jobbet för att pausa för lunch. Vi bor bara några hundra meter ifrån varandra, det är faktiskt rätt galet, som mest har vi haft runt 60 mil ifrån oss, sen slutade hans lillasyster att kuska land och rike runt, och då köpte dem hus nära oss, härligt!

Hoppas ni gillar min outfit, tryck gärna GILLA <3

Ha en fin fredag mina vänner,

Kram /M

ANNONS

#nouwoutfit

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.