Tandlakarvillan

KÖKSINSPIRATION

Matbord HÄR / Stol HÄR / Taklampa HÄR / Vägglampa HÄR / Vas HÄR / Duk HÄR / Tvål HÄR / Mugg HÄR
Produkter från RUM21 och RoyalDesign
Hello mina fina,
Köksinspiration är på topp, eh nästan iallafall ha ha, letar egentligen ALLT nytt eftersom vi aldrig kunnat haft matplats i vårt kök, och vi går från att ha ett kök på ca 13 kvm till ett kök på ca 24 kvm! Hur härligt? Nu kommer vi behöva både matbord, stolar. barstolar, lampor, mattor och ja RUBBET verkligen!
Här är en superfin kombo jag satt ihop som jag gillar! Alltså lampan är to die for, orkar inte. Jag vill verkligen ha någon form av kupa ovanför matbordet, gärna lite rökfärgad, det gillar jag. Jag vill inte ha några vita möbler i köket, är mycket mer sugen på trä och svart. Vi har ”budgethandlat” tidigare och det har varit mycket vitt för att köra lite safe, jag är så trött på det nu. (Förlåt älskling, du har en ängels tålamod med min inredning, ha ha <3)
Jag vill verkligen tipsa er om tvålen, den finns även i doftljus. Och man kan tänka såhär ”herregud kan det verkligen spela någon roll med en handtvål, den kan likväl vara från Ica”. Ja, det kan den verkligen, jag köper både på Rusta, Netto, Lagerhaus osv. Men den här rackarn, det är skillnad, den har en doft som man blir besatt av, och jag ÄLSKAR fina förpackningar. Dyra tvålar är mycket drygare, och skonsammare för torra vinterhänder. Om ni ska testa Terrible Twin, så lova mig att ni provar doftljuset och väljer doften ”BLOMMOR”. Som jag nämnt tidigare är jag väldigt sugen på nytt porslin, och gärna något som det från Bloomingville, lite keramikkänsla, operfekt.
Jag brukar göra ett kollage med det man verkligen vill ha – sen kan man även leta budgetalternativ till saker som är lite dyrare, kedjor brukar vara snabba på att göra liknande lampor, stolar och annat så man behöver inte alltid välja det dyraste om man inte vill!
Skulle ni även vilja se budgetalternativ?
Ha en fin dag, jag ska fortsätta jobba lite!
Kram /M
– Inlägget innehåller reklamlänkar –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. beccisrecovery

    Vilka bra tips! Är mitt i en inredningsperiod i mitt liv, och det är typ första gången. Men så kul att förändra, speciellt när det gäller fina saker! Hoppas du får en fin dag! ?

  2. beccisrecovery

    Vilka bra tips! Är mitt i en inredningsperiod i mitt liv, och det är typ första gången. Men så kul att förändra, speciellt när det gäller fina saker! Hoppas du får en fin dag! ?