Tandlakarvillan

Tonårsrummet

Hej mina vänner,

Jag tänkte att vi, för första gången någonsin, skulle ta och titta in i tonårsrummet här hemma. Men först säger jag bara förlåt för katastrofdåliga bilder, morr! Ibland blir jag så trött, om solen ligger på i ett vitt rum ja då är man ju körd kan man säga.. Men eftersom det här rummet hrrmm hrrmmm är städat VÄLDIGT sällan så passar jag på ändå och riva av det här, så jag biter ihop och ni får stå ut helt enkelt.

Vi skulle ha renoverat Melles rum för längesen egentligen, men med tanke på storlek på vårt hus och vad vi jobbar med (företagare båda två) så tar allt mycket längre tid än vad jag vill. Hans rum är väldigt litet, mindre än Smillas, och han har klädkammare, och en liten ”gång” in till Smillas rum som vi ska bygga om, så hans renovering blir lite mer omfattande då vi behöver riva en vägg, göra om tak, el och golv, puuhh.. Hans sovrum var ändå det som var ”minst” slitet i hela huset så han får helt enkelt vänta ett tag till.

MEN efter många protester så satte jag igång med en quick-fix i hans rum och fixade nya möbler, gardiner, gardinstång, textilier, hyllor, småpiff och en massa nya lampor (JA viktigt oavsett strl på rummet!)

Vi tar och tittar på hur det blev..

Ny myslampa (vi har satsat på lite mer mörka möbler och detaljer eftersom vi kommer ha mörka väggar härinne när vi gör om, och vitt golv) trälåda för krafs = mobil och småplock som ligger överallt.

Knopplist i samma stil som trälådan, båda är från HM HOME

Tips till tonårsrummet – köp ett kryddigt doftljus och öppna locket, du behöver inte elda för att det ska sprida sig i hela rummet. Det HÄR är superbra och doftar ljuvligt, kryddiga dofter tar för sig mer (och minskar den här unkna lukten som blir när rummet är stängt hela tiden, ha ha – just det jag har är från HM) doftpinnar är också ett bra tips, det har jag i vårt sovrum, dem HÄR tex, både ljus och doftpinnar är hittade på Ellos.

Grupperar piff på nya hyllorna, grafiskt för sig, blanda in lite trä för att det ska mjuka upp.

Och så maffiga sammetsgardiner som han själv fick välja färg på, så himla snygga blev dem.

Det som fattas är ett nytt print ovanför sängen, har kollat på det HÄR från Rum21, jag vill gärna ha in lite mer detaljer i grönt och blått, och några sammetskuddar till sängen ska jag beställa, den HÄR från Ellos som var på Rea. I barn och tonårsrum kan man ju verkligen försöka hålla nere budgeten och köpa mer saker istället, HM Home och Ellos är superbra för småplock och kuddfodral tycker jag, finns så mycket att välja på.

Det var det, ni ska få finare bilder en annan dag! Nu förstörde höstsolen allting, ska ta mig en runda och röra på mig efter lunchen, det behövs dem dagar man sitter still.

Ha en fin dag i solen,

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.