Tandlakarvillan

Tack

Hej vänner,

Först vill jag säga – tack för all fin feedback på inlägget igår. Det är flera av er läsare som har skickat privata meddelanden till mig och som känner igen sig av mycket av det jag skriver om, det värmer verkligen.

Idag har jag startat min dag med ett pass på gymmet, följt av lite jobb hemma, iväg på möte och nu har jag landat i sängen med en sprängande huvudvärk. Jag skulle egentligen handla, och snart ska jag hämta på dagis. Handlingen får jag strunta i, det blir till att hämta snäckan och sen hem och vila igen. Jag har problem med nacken sen många år tillbaka, och har gått igenom de flesta undersökningar man kan, det mesta känns faktiskt ganska hopplöst kring det här, och jag får bara höra att det är muskulöst. Jag går i perioder i sjukgymnastik, försöker träna och jag har gått på akupunktur kanske 4 ggr vid olika tillfällen, men det hjälper inte. Till och från äter jag muskelavslappnande medicin, och ibland, som idag, när jag tränar kan det bli ännu värre om jag påfrestar nacken på fel sätt, suck! Så nu ligger jag här, igen.. Och vet inte riktigt vad jag ska göra mer än att äta värktabletter, sen vill jag bara sova så det blir en ny dag, och kanske är det bättre då.

Det här blev ju verkligen ett tråkigt inlägg, men jag kommer tillbaka senare med lite inspiration till hemmet, det där jag pratar om att jag planerar men som jag inte kunnat tala om, och så lite outfits, värktabletterna ska bara kicka in..

Vi ses sen,

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.