Tandlakarvillan

Höstnytt

Godkväll,

Jag har satt min tjej framför barntv en stund nu efter dagis, medan jag ligger bredvid henne i soffan och vilar huvudet. Jag pratar mycket om att ”sätta” stilen hemma hos oss just nu, och det är kanske ingen nyhet att jag har börjat ändra om och sälja av en hel del, jag tror jag mer behöver binda ihop min stil med mitt hem. Vi har tidigare löst saker som ett ”quick-fix”, för att vi behövde möbler, men det har inte riktigt känts bra och som att hemmet har utformats på det sätt jag vill ha det. Efter att köket är färdigt vill jag ta tag i inredningen lite mer och börja göra om, sen får det kanske eka lite tomt här och där tills jag hittar rätt.

Här är några nyheter som jag gärna skulle klicka hem till oss. Fullkomligen älskar Sarfatti i det nya utförandet i svart, så himla snygg!

Jag tycker att svart, grönt och mässing är en vansinnigt stylish kombo, och hur snyggt är tidningsstället? Jag har haft ögonen på det sen förra hösten, kanske ska det flytta hem till oss ändå.

Flos Sarfatti HÄR / Bestick HÄR / Bord Gubi HÄR / Kuddfodral HÄR / Tidningsställ HÄR /

Alla produkter kommer från Rum21 – klicka på länkarna eller bilderna för att komma rätt.

Vad tycker ni? Något som skulle få flytta hem till er?

Vad satsar ni på för material och färger i ert hem, eller kör ni färglöst? Jag gillar ju mässing, helt klart, men väver in lite silver också. Sen tycker jag om puderrosa (alltid varit min favoritfärg), senapsgult, blått, grönt och grått – det är nog dem tonerna som alltid går igen i min inredning.

Ha en fin kväll,

Kram /M

– Inlägget innehåller Adlinks –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.