Tandlakarvillan

Julen på HM HOME

Godmorgon måndag och söta läsare.

Vi fortsätter med julinspiration och kollar vad butikerna plockat in för Julen 2017, ni kan läsa om julen på Ellos HÄR.

Jag får nog ändå säga att HM Home är den som träffar min stil allra närmst i år, det är mycket rött, mässing och mys överlag, en lyxig julkänsla som jag pratat om tidigare – tyngre material, mörkare färgval, lyxiga detaljer i mässing och sammet. Yes please!

En stående julklassiker hos oss: mässing, beige, naturtoner och päls! Så himla snyggt tycker jag, även om jag nu adderar lite mer färg 😉

Tycker ljusstaken på bordet är toksnygg, och även kuddarna i soffan!

Så fint och mysigt med rött till dukningen eller hur – jag väljer dock bort träet och satsar nog på en snygg ljuskrona till istället. Doftljusen från HM är förövrigt så himla fina, och doftar härligt! Jag gillar doftljus med drag i, lite mer krydda, och inte något sliskigt och sött.

Julmys även i barnrummet, det är något jag tänker satsa på i år. Smilla har en liten gran som hon får klä, men juliga sängkläder, ljusslingor, fluffiga morgontofflor och stjärnvimpel ska definitivt sätta stämningen i år.

Jag vet tyvärr inte när julkollektionen släpps på HM – men det kommer garanterat bli några köp, vi får återkomma till det här, och plocka ut lite favoriter, eller hur!

Något ni gillade extra mycket?
Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.