Tandlakarvillan

Årets juloutfit fixad

Goddagens mina vänner,

Julens kanske finaste plagg kom i ett rosa fluffigt paket i brevlådan den här veckan, en ballerinakjol i knalligaste rött med tillhörande sockersöta rosetter till, en gåva från Ida på Hoppiloo, tack <3

Det här blir definitivt årets juloutfit, ska bara hitta en passande blus till – jag tänker mig även att den skulle vara supercool med en tjockare, stickad tröja till, boots och strumpbyxor – då skulle filtrosetten vara perfekt, och till en finare outfit den röda. Smilla hatar (ja hon använder det ordet) diadem, men rosetter och hårspännen funkar bra!

Något som slog mig när jag fotade var att det börjar bli dags att samla ihop till årets adventskalender, Smilla har presentkalender, något jag alltid velat ge mina barn, antagligen för att jag aldrig fick någon själv 😉 Från min första jul med Melvin (min bonus) fixade jag adventspresenter i en julstrumpa, vi hade byte på söndagar för mamma/pappavecka och då kändes det rimligt med ett paket i veckan , men nu är han så stor så han har fått lämna över stafettpinnen till lillasyster, lite motvilligt ska väl tilläggas, men någon åldersgräns får man ju sätta! 24 småpresenter åt en 13-åring? Tror inte det, ha ha..

Jag brukar varva paketen med lite billigt småplock och sen några utvalda saker som kostar lite mer, den här lilla Sonny Angel är från förr-förra julen och julkollektionen, nu var det längesen hon fick en, ska bli kul att se årets dockor och hur dem ser ut.

Hur gör ni med adventskalendrar till barnen? Paket, choklad eller vanlig? Jag tycker färdiga kalendrar verkar smidigt (T ex bodyshop och liknande) dock är ju Smilla lite för liten för det än, förra året beställde jag en från Numero 74, men jag tyckte innehållet mest var skräp och skickade tillbaka den. T ex 12 st klubbor (?) superkonstigt val till en barnkalender, en klubba varannan dag då. Har jag med godis väljer jag att placera det på en lördag. Jag har en som liknar den HÄR från Rum 21, den här var också söt HÄR, från Ellos, och lite roligare med lådor att öppna.

Bara börja samla på sig småpryttel nu, så jag inte står sista november med 24 pyttepaket att slå in.

Ha en mysig lördagkväll,

Kram /M

– Innehåller adlinks –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.