Tandlakarvillan

Vinterjacka i rosa och silver

Hej vänner,

Tack för alla tips angående vinterkläder till Smilla, jag blir mer och mer noga för varje år som går att hon har ”ordentliga” kläder under vintern, rejäla skor, bra kvalitéer som håller för väder och vind, det värsta jag kan tänka mig är att hon är ute en hel dag och är kall. Sen gör de ju verkligen ingenting om dem är snygga också 😉

Tidigare år har jag haft POP, Kaxs och Didriksson, alltid Kavat på fötterna – redan förra året var jag sugen på att testa Mini A Ture, tycker deras kläder är ljuvliga, och färgskalan är bara SÅ klockren för åtminstone dessa mamma-ögon. (Smilla vill gärna ha skrikrosa, gahhh försöker verkligen kompromissa med henne, hon har haft rosa overall, och en lila, sen blev det en militärgrön (ehhh det var kanske en dålig kompromiss från min sida, he he, hon var inte alltför happy kan jag säga..)

I år har hon strl 110 (Hon är precis mellan 104/110) så det blir tvådelat i år, ifall hon kan ha det även nästa år när hon nästan är sex år, finns en chans att hon tycker det är töntigt med overall då – så jag är lite förutseende nu och kör jacka+byxa istället.

Lite oroad över den ljusa färgen, hmmm, vi får hoppas på mycket snö och lite slask i vinter. Jag har inte klickat hem resten än, byxan var slut och även mössan jag ville ha till – så jag letar vidare. På fötterna tänkte jag testa några Gore-Tex i år, dem behöver vara enkla att leka, springa och klättra i men även hålla värmen, och hålla fukten borta, sen behövs nya vantar, ett nytt fleeceset och ett underställ, pjuhh.

Ni ska få se helheten på min lilla söt när allt har kommit hem, var bara tvungen att visa redan nu, så kär i den här jackan! Ni hittar den hos Boozt, HÄR (Adlink)

Ha en fin kväll,

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.