Tandlakarvillan

Julen på IKEA

Hej mina söta läsare,

Det är fredageftermiddag och jag har landat hemma efter en massa ärenden i stan, när jag ändå skulle göra ärenden på IKEA passade jag på att kolla på Julen som släpptes idag. Tycker pressbilderna är så fina, vi tar och kollar lite närmare på dem.

Jag skulle nog säga att det här är en klassik IKEA-jul, skandinaviska inslag i grått, vitt och svart som går hem hos dem flesta, särskilt när den trärena stilen hägrar som nu. Jag skulle kunna dela upp oss trendkänsliga Swedes i två kategorier: Skandinaviskt / Svulstigt. Take a pick 😉

Jag har tillhört den nertonade skandinaviska skaran där grått och trä med lite vintagedetaljer har erövrat mitt hem, men vårt hus passar inte riktigt in i den kategorin så jag har bytt planhalva till den Svulstiga.

(Självklart finns det ju fler kategorier inredning men om vi hårdrar det förstår ni hur jag tänker)

Sobert och snyggt och fint mixat med den nya Stockholms serien.

Den nya servisen för i år, så himla vintrig och snygg – är jag den enda som tänker att jag kommer slå sönder dem där kanterna i diskmaskinen? Snyggt är det iallafall.

Så snygga glas, älskar formen på de kupade. Ledbelysningen tittade jag på idag, dock inget köp för min del men ett lite udda inslag för den som gillar lite mer edge.

Avrundar med min favoritbild på granen, jag kanske ska hänga upp vår i taket i år? Ha ha! Vad tycker ni om kollektionen?

Och vad tror ni jag kom hem med då?

Jo det här lilla söta paketet som jag tittade på redan förra året men aldrig köpte – i år kommer det att pryda Smillas rum bestämde jag, så himla fin och lättplacerad, och billig, 99 kr!

Nu ska jag kila över på en kaffe hos sonens mor (Ja, vi delar ju liksom, skulle säga att mitt ägande på det här barnet är ungefär 33%) vi bor så nära så man kan hoppa jämfota över, ungefär, det har funkat fint för oss sen vi flyttade hit för 4 år sen, vi valde att lämna stan för hans skull, och jag tänkte i vanlig ordning att ska vi göra det så gör vi det ordentligt, dvs ska vi ändå flytta kan vi förbövelen bo nära också, sagt och gjort! 😉

Ha en mysig kväll mina fina!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.