Tandlakarvillan

Julen hos Ellos

Har ni börjat fundera på julen än?

Jag är den där personen som ligger i solstolen och bläddrar i julmagasin redan i slutet av Juli, på riktigt. Det kan ha med mitt jobb att göra naturligtvis, när jag jobbade som dekoratör i butik åkte vi på Julens kick off i september, och alla julsaker rullar in i butikerna i oktober. För mig är det inga konstigheter, jag använder så lite julpynt så jag vill börja i slutet av november, och när ska man då handla? Jo, i oktober innan allt är slut, fullt rimligt 🙂

Jag vet att många inte håller med mig i det här, men för mig är det klart som korvspa! Dessutom är man som mest upptagen i mitt jobb som dekoratör under oktober och november, så jag behöver förberedelse om det ska bli någon jul hos oss.

Jag tänkte att vi skulle börja kika på vad butikerna får in nu till Jul, för vem älskar INTE inspirationsbilder såhär innan jul? Pinnar sönder ordet ”Christmas” (på pinterest) kan jag säga, bara älskar alla förberedelser.

Ellos bjuder på mörkröda och grå toner i år, tillsammans med mässing – precis i min smak Jag har mer och mer börjat plocka in rött hos oss till jul, efter många år au naturel, det blir väldigt varmt och mysigt, och mässing är oslagbart till jul, så är det bara.

Den här dukningen påminner lite om min egen juldukning förra året, att dekorera med röda kulor/äpplen tillsammans med en granslinga är HÖG mysfaktor, särskilt till julfrukosten – en linneduk är pricken över i:et, och jag hade gärna mixat in den röda duken med tofsar på bild, ni hittar den HÄR.

Visst skulle det ha varit härligt med öppen spis i sovrummet? Hade det här varit mitt sovrum så skulle jag gärna ha adderat lite mer mässing som gör sig fint till det mörka, visst är det underbara sängkläder? Finns HÄR, riktigt prisvärda.

Grönt – min ständiga följeslagare i heminredning, och den här fina kudden ger mig ha-begär.

Här nedan är mina favoriter och de kommer att skapa julstämning hos oss till Advent.

Jag vill ha en glammig jul hemma hos mig, och satsar på vinrött, juvelgrönt och mässing, små utvalda juldekorationer, granslingor och papperspynt blandat med glaskulor och mässingshängen i granen.

Adventsstake HÄR / Adventsstake HÄR / Julhänge HÄR / Dekorationsgranar HÄR / Granslinga HÄR / Vinröd kudde HÄR / Kudde Joy HÄR / Grön kudde HÄR

Hela Ellos julkollektion hittar ni HÄR

Blir det något köp för er? Vad satsar ni på för färger och material hemma i år?

Kram /M

Gillar ni mina inlägg? Tryck gärna GILLA <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.