Tandlakarvillan

Höstens snyggaste vardagssko

Godmorgon vänner,

Eller godförmiddag kanske jag ska säga, klockan närmar sig 11. Jag tycker både klockan och dagarna springer ifrån mig just nu, känner mig lite stressad den här tiden på året, det är så mycket som ska fixas, handlas, planeras – jobb, födelsedagar, vinterkläder, julklappar, vojne vojne (Som morfar skulle ha sagt)

Igår klickade jag hem en ny vinterjacka till Smilla, och häromveckan blev det ett par nya ”jobb-skor” till mig. Inga vinterkängor än, utan ett par nätta snyggsneakers som passar fint till en enkel outfit till jobbet.


Jag ränner omkring en hel del i mitt jobb och saknade ett par sköna, snygga skor som passar till allt. Valet föll på dem här från ECCO, sitter som en smekning på foten. Jag piffar till dem med en glittrig strumpa som får sticka fram under byxkanten, finns HÄR, dem här kan jag nog springa många mil i utan att få ont i fötterna – ni hittar dem HÄR

Tycker det var fina detaljer med mixen av material också, extra plus. Hela outfiten kommer ni att få se NÄSTA fredag, yes en hel vecka får ni vänta, gahh vad länge!

De HÄR använde jag i min skyltning som jag tidigare visat på bild, också en favorit för mig i år och i höstens finaste färg. HÄR hittar ni hela Eccos sortiment på Boozt.

Ha en superfin dag nu så ses vi senare,

Kram /M

Gilla gärna min sida på FB Här

– Detta inlägg innehåller Adlinks –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.