Tandlakarvillan

Nya favoriter i sminkväskan

Goddagens mina vänner,

Har ni en fin dag? Jag jobbar hemifrån idag, fått lite hjälp med att fota några outfits, lämnat igen kläder och så jobbar jag med planering för ett projekt ni ska få veta snart (Som jag pratat om tidigare, det är samma, men fortfarande inte officiellt)

Mitt sminktips sist var ju minst sagt populärt, vad kul att ni blev peppade! Sen dess har två favoriter flyttat in i sminkväskan, och det får bli dagens tips, vi fortsätter på basen, den är ju viktigast.

För det första, jag ÄLSKAR Clarins, det är ett sånt jädrans bra märke och den som säger någon annat ljuger, punkt. Den här concealern kan göra underverk för trötta, mörka mammaringar under ögonen (som vi får när våra hjärtan ska vakna vareviga natt, huah) Instant concealer hittar ni hos Lyko, HÄR – klick – jag har färg 01.

Jag har, om jag ska vara ärlig, inte varit särskilt bevandrad i Sensais utbud, då jag helt enkelt varit besatt av en massa andra märken och produkter, men när min favorit-foundation var slut tipsade min Kicks-tjej om den här och jag var såld. Det var på riktigt som att smörja in ansiktet med smör en solig sommardag, den bara smälte på huden, åh den är ljuvlig, jag köpte den på stående fot och nu är jag hooked for life.

Finns hos Eleven, HÄR – klick – hittar ni den, jag använder 102 – Sand beige.

Om ni vill läsa mitt tidigare inlägg om just den perfekta make-up BASEN hittar du inlägget HÄR.

Ha en supermysig kväll,

Kram /M

– Detta inlägg innehåller Adlinks –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.