Tandlakarvillan

Köksrenoveringen och tips på belysning

Godkväll mina vänner,

Fixat kvällsmat och är mitt i vardagsbestyren här hemma men kikar in som utlovat med en nytagen bild på vårt vackra kök 😉 Mannen kommer hem sent ikväll, så jag drar i maten, trotsen och de sedvanliga kvällsrutinerna ensam idag.

Nu är då gipset färdigt på väggarna, och i helgen har det spacklats, jag tog nog den här bilden innan vi la på spacklet, så nu syns inte skruvskallarna annars är det precis som på bilden. I helgen som kommer ska vi spackla färdigt, och sen ska jag äntligen få börja provmåla! Halleluja..

Nu kan jag ändå börja fundera på detaljer som inredning och belysning, det har ju känts ganska långt borta kan jag säga. En ny taklampa ska jag beställa, och den kommer hänga i taket ovanför det största fönstret på bilden. Såg att Ellos hade 20% på belysning (TIPS) så jag kanske ska passa på att klicka hem en, frågan är ju bara VILKEN, herregud vilken ångest! Det hade vart kul med någon som inte var så ”köksig”, om ni förstår hur jag menar. Kanske den här, den är galet snygg och väldigt ovanlig i ett kök, eller den här – det skulle bryta av fint med svart tror jag, den här var också riktigt snygg, jag gillar när dem hänger i grupp och tar för sig lite mer.

Vilken tycker ni? Jag förstår att det är ännu svårare, när ni inte ens vet hur det kommer att se ut, ha ha, men den som väntar på något gott… (Har tydligen väntat jävligt läääänge, Fyra månader nu and still counting..)

Lovar att uppdatera er länge fram när färgen kommer på!

Ha en fin kväll, det är dags för mig att bada min skruttfia,

Kram /M

– Inlägget innehåller Adlinks –

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.