Tandlakarvillan

Veckans outfitinspo

Bilder: pinterest (kommentera gärna bildkälla om ni vet)

Som jag älskar att pinna outfitinspo, för mina idéer när jag öppnar garderobsdörren just nu är lika med noll. Jag tycker alltid jag saknar ”basen”, hmm så himla svårt, jag behöver verkligen jobba på det. Jag är inte så värst ”basig” av mig, utan väldigt humörstyrd, min garderob likaså.

Idag shoppade jag litegrann inför ett möte imorgon, insåg att jag knappt har några byxor alls, panik! Hittade iallafall två stycken som satt bra, behöver fylla på jeansen vid ett annat tillfälle. Är sugen på ett par Levis, och mina favoriter från Twist&Tango gav upp häromveckan så den modellen behöver jag fortsätta med.

Hur är ni? Den klassiska ”jeans-typen” eller föredrar ni andra typer av byxor, slacks, kostym, kanske kjol istället? Jag har aldrig varit ”jeanstjejen”, som kan ta en tight bastshirt och ett par bootcut och bara flanera ut typ osminkad på morgonen efter att ha dragit en kam genom håret. Skrattar så mycket åt det här nu, för det finns på riktigt människor som kan ”pull it off”, alltså HUR gör ni? Jag har aldrig fallit i ”girl-next-door”-kategorin, men det måste vara himla praktiskt. Jag får mentala eksem av tanken på en figursydd skjorta i stretch, det går bara inte. I kombination tighta jeans till. Jag är lite mer dem tighta jeansen ihop med att jag snor mannens skjorta, rullar ärmar, korvar in den i byxlinningen, den typen.

Sen ÄLSKAR jag ändå jeans, gärna tighta med högre midja som håller in det som behövs, svarta, grå eller mörkblå, alternativt mom-fit med raka, lite vidare ben och tight hög midja, gärna ljusa och slitna. Ja shopping alltså.. En kan hålla på i all evighet.

Nu ropar lillungen från badet, got to go!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.