Tandlakarvillan

Pinnar stuckatur, mantis och colorboms

Godmorgon!

Det är en regning måndag idag, varför regnar det varje måndag just nu? Känns ju hemskt att kliva ur sängen på morgonen, Smilla vaknade en hel timme innan vi behövde gå upp, puuuh är verkligen ingen nyponros på morgonen, är mer som ett roadkill när jag vaknar, dödstrött och rufsig.

Tog en PW med Iris igårkväll, en granne/vän till mig, och vi avverkade en hel del ämnen under den timmen, men speciellt färg och kök, vi har fått upp väggar och tak och nu står vi inför färgvalet i köket och jag är tom. Så jag har pinnat loss på Pinterest och här är en samling av mina inspobilder.

Petra Tungårdens hem , en stor inspirationskälla både klädmässigt och inredningsmässigt för mig, jag tycker hon är så cool, har följt henne sen hon var tonåring faktiskt, mannen brukade säga för några år sen ”Men alltså, måste du alltid läsa Petras blogg?” EH JA det behöver jag verkligen, det är skönt att resten av Sverige förstår hennes storhet nu 😉

Ett underbart hem jag instagrammade om igår – Sofia Wallenstam från Dagmar bor i den här härliga lägenheten, och jag älskar allt på den här bilden. Tavlan är ren MAGI, och jag har faktiskt beställt hem sex stycken med andra motiv till en av mina kunder tidigare i år.

Flora puff från Melimeli är min drömpuff, helst i senapsgult, tycker den gör sig otroligt fint till gråa toner, eller egentligen gör den sig fint till allt. Bara att börja spara, för jag behöver den i Tandläkarvillan det är ett som är säkert.

Den här gröna färgen var magiskt snygg ihop med mässing och ljusljusgrått – inspirationsbild till mitt eget kök. Har stora problem att välja väggfärg alltså! Jösses..

Senare kommer ni få se hur köket hemma hos oss ser ut nu!

Minns ni hur det såg ut sist? Kolla här.

Ha en fin måndag,

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.