Tandlakarvillan

Myslunch @steamhotel

Omgiven av doftpuffar, öppen eld och fluffiga kuddar i väntan på en varm lunch inne på Steam Hotel häromdagen (jag är inte sponsrad, även om man kanske börjar tro det vid det här laget… ha ha), kanske Septembers hittills kallaste dag – så jag slängde på mig pälsen, sååå varm och skön, äntligen börjar det bli pälsväder, kanske det bästa med hösten (och tända ljus och brasor då såklart) här kan jag sitta läääänge, nersjunken i en soffa, en varm kaffe till så är livet perfekt.

Myslunch med Tess, så god mat här, jag tog anka idag, hon tog fisk. Jag äter väldigt sällan kött när jag är ute faktiskt, jag väljer gärna fisk eller något annat, helst något helt nytt som låter kul, ombyte förnöjer och allt det där.

Ja, och så fick jag en kaffe tillslut, och livet var perfekt, ja nästan i alla fall.

Hur har ni haft det idag då, mina vänner? Jag har haft en lägenhetsstyling idag, och börjat med tömning av en annan, och fixat en massa annat, den här veckan har det verkligen varit fullt ös från morgon till sen kväll, jag känner mig sååå redo för fredag imorgon, tjohoooo! Och jag ska göra lyx-fix som nya fransar, bara en sån sak på en fredag, hur härligt?!

Lite senare kommer jag visa ett URFINT hem som jag skulle kunna flytta in i – NU! Missa inte det. O
ch om ni vill vara på den säkra sidan att ni inte missar några inlägg, gilla gärna Tandläkarvillan på Facebook HÄR , då blir jag så glad! <3

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.